D-mærket

Skønhedsklinikken Alfa Omega kontaktede os, fordi de havde et ønske om, at blive D-mærke certificeret.

For Alfa Omega betyder det, at kunderne hurtigt kan se, at virksomheden prioriterer ansvarlighed om kundens personlige informationer. Præcis som vi kender det fra andre danske mærkningsordninger.

D-mærket er en dansk mærkningsordning, der sikrer, at virksomheder, som Alfa Omega, lever op til krav om IT-sikkerhed og dataetik. Det betyder, at virksomheden hvert år skal gennemgå en certificering, hvor en uvildig auditør finkæmmer virksomhedens politikker og sikkerhed, inden de kan modtage D-mærket.

Samarbejdet

Leave a Mark Consulting Group hjælper klinikken med at gennemgå og rådgiver dertil om de nødvendige IT-sikkerhed, procedure og dataetik, der skal til for at blive D-Mærket  Alfa Omega arbejder hen i mod en certificering med Leave a Mark som løbende sparringspartner.

Alfa omega siger…

“Det er vigtigt, at vores klienter har tillid til os. Ikke bare til hvordan vi udfører vores behandlinger, men også til hvordan vi sikrer deres personlige data. Sikkerhed, etik og fortrolighed er vigtige værdier for os. Digitalt som fysisk. Det vil vi gerne tydeliggøre gennem D-mærket”Mitte Skjold, Indehaver af Alfa Omega