Hvad er ciso services?

CISO står for “Chief Information Security Officer” og er ansvarlig for at etablere og vedligeholde virksomhedens vision, strategi og programmer for at sikre, at it-sikkerhed, informationsaktiver og teknologier er tilstrækkeligt beskyttet.

CISO-specialisterne udfører derved risikovurderinger, implementerer sikkerhedsforanstaltninger, mv.

Fuldtid eller deltid? 

Ofte har en mindre virksomhed ikke behov for en fuldtids CISO, her kan en deltids CISO være en rigtig god løsningen da man opnår at have samme kompetencer som ved en fuldtidsstilling, samtidig med at man har fleksibiliteten ved at kunne skalere op og ned efter behov.

CISO
CISO'ens arbejdsområder
Eksempler på hvad CISO’ens arbejde kunne indeholde
Rådgivning om:
”Best practices” i forbindelse med IT-sikkerhed.
”Best practices” i forbindelse med IT-design.
og udarbejdelse af:
Personalehåndbog i informationssikkerhed.
IT-sikkerhedspolitikker/procedure
Risikovurdering
Nødprocedure
Kontroller
Andet
Besvarelse af sikkerheds/Compliance skemaer i forhold til kunder og tilbud.
Hjælp i forbindelse med sikkerhedsbrud fx. ransomware.
Projektledelse i forbindelse med ekstern audit.

Hvorfor bør man ansætte en CISO?

Effektiv informationssikkerhed

CISO-specialister beskytter dine data mod skiftende trusler og tilbyder skræddersyede sikkerhedsløsninger. Vi identificerer risici og implementerer proaktive foranstaltninger for at sikre mod angreb. Vores mål er at levere effektiv informationssikkerhed og sikre en pålidelig it-infrastruktur.

Risikovurdering- og håndtering

Identificér og beskyt mod trusler med vores risikovurdering. Vores CISO-specialister analyserer din it-infrastruktur og udvikler løsninger til beskyttelse. Vi hjælper dig med at etablere robuste sikkerhedsforanstaltninger og derved beskytte dataen.

Overholdelse af sikkerhedsstandarder

Vores CISO-tjenester inkluderer viden om gældende reguleringer og hjælper dig med at opretholde overholdelse. Vi implementerer de nødvendige procedurer og sikrer, at din virksomhed overholder de gældende standarder og reguleringer.

Incidentshåndtering og respons 

Reager hurtigt og effektivt på sikkerhedsbrud med vores incidenthåndtering. Vores CISO-specialister udvikler en responsplan, der hjælper med at minimere skader, genoprette systemer og mindske nedetid. Med CISO-services kan man håndtere sikkerhedshændelser proaktivt og mindske de potentielle konsekvenser.

Stærk sikkerhedskultur

Selvom det kan synes dyrt at investere i en pentest eller sårbarhedsscanning, kan omkostningerne ved et databrud være meget højere. Ud over de direkte omkostninger ved at genoprette data og rette sikkerhedsbrister, kan der også være indirekte omkostninger, såsom tabt forretning, kundernes mistillid og skader på virksomhedens omdømme.