Hvem er Leave a Mark Consulting Group?

Vi er en konsulentvirksomhed, der har fokus på at skabe en positiv og værdiskabende oplevelse hos vores kunder og bidrage til at styrke deres virksomhed til fremtidig vækst, der af vores navn “Leave a Mark”  

Med mere end 150 års samlet erfaring inden for data- og informationssikkerhed samt andre standarder er vi specialiserede i at arbejde på alle niveauer i organisationer og føre projekter til succesfuld implementering. Vores mål er at være verdens førende inden for vores felt. 

Leave a Mark er stolt af at være ISO27001 og ISO27701-certificeret, samt D-Mærket og du kan se vores certifikater ved at klikke på de respektive standarder. Disse certificeringer er en anerkendelse af vores engagement i at opretholde de højeste standarder for informationssikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, samt en garanti for at vi har den erfaring der skal til for at implementere en standard eller forordning.

Vores kontor

Vores værdier

Professionalisme

Professionalisme er en afgørende værdi for Leave a Mark Consulting Group. Vi stræber efter at handle kompetent og etisk, opretholde høje standarder og levere tjenester af fremragende kvalitet.

Vores dedikation til professionalisme i alle aspekter af vores arbejde sikrer, at vores kunder og samarbejdspartnere har tillid til os og vores evne til at opfylde deres behov.

Kundetilfredshed

Kundetilfredshed er en hjørnesten i vores virksomhed. Vi prioriterer at opfylde og overgå vores kunders forventninger, hvilket skaber langvarige og givende partnerskaber.

Vi tilpasser vores løsninger til hver kunde og stræber efter at levere enestående service. 

Ekspertise

Med vores omfattende erfaring og ekspertise er vi stolte af at være blandt verdens førende inden for vores felt. Vi har specialiseret os i data- og informationssikkerhed og er altid opdaterede med de nyeste tendenser og bedste praksis.

Vores dybdegående viden og vedvarende fokus sikrer, at vi kan levere værdifulde og effektive løsninger til vores kunder.

Earn you value

Earn you value er et internt princip som vi tror på er med til at fremme ekspertise, kundetilfredshed og medarbejdertrivsel. Princippet går i alt sin enkelthed ud på at enhver skal kunne tjene sin egen løn, dette gøres ved høj ekspertise, høj kunde- og medarbejdertilfredshed.

 

 

 

 

“Siden vores administrerende direktør Helle Friborg i 2003 begyndte at implementere den første EU-forordning i Københavns Lufthavn, er det gået stærkt med at effektuere projekter inden for ledelse, data- og informationssikkerhed, så som IS027001 og GDPR.”