Energinet - DAtahub

DataHub er kernen for data om elforbrug i Danmark, som effektivt håndterer processer for 3,3 millioner elforbrugere. Via DataHub kommunikerer diverse aktører på elmarkedet og sikrer præcis afregning. Energinet anvender DataHub til at balance mellem elforbrug og -produktion. DataHub understøtter Engrosmodellen, implementeret i 2016, som styrker konkurrence og forbedrer vilkårene for elkunderne.

Leave a Mark’s arbejde omfatter implementering af ISO 27001-standard i tæt samarbejde med Energinet – Datahub. Vi implementerer følgende standarder: ISO27001, ISO27017, ISO27018, ISO27019, ISO27701, CIS18, NIS2.

Læs hele casen HER

Copenhagen Economics

Copenhagen Economics, etableret i 2000, er en økonomisk konsulentvirksomhed, der specialiserer sig i at levere solide fakta og klare fortællinger til at træffe bedre beslutninger. Med over 100 medarbejdere på kontorer i København, Stockholm, Helsinki og Bruxelles, bidrager de til mange sektorer, herunder klima, konkurrence og energipolitik. De hjælper kunder med at navigere og påvirke regulerings- og politikdesign, styrke konkurrence og forbedre vilkår for alle økonomiske aktører.

Læs mere om Copenhagen Economics HER

Leave a Mark’s arbejde omfatter implementering af politikker og procedure i henhold til ISO 27001-standarden samt ESG i tæt samarbejde med Copenhagen Economics. Deri indgår scoping, risikoafdækning, udvikling af politikker og procedurer, beredskabsplaner samt implementering af kontroller og foranstaltninger. Herudover fungere Leave a Mark som deltids CISO for Copenhagen Economics

Læs hele casen HER

ProMark

Workforce management løsning. 

ProMark blev grundlagt i 1981, da 3 ingeniører byggede den første terminal til dataindsamling. I dag hjælper vi nogle af de største og mest kendte brands i verden. 1000+ kundeinstallationer i 20+ lande på tværs af 3 kontinenter og 300.000+ medarbejdere bruger dagligt vores løsning.

Læs mere om ProMark HER

Leave a Mark’s arbejde omfatter en implementering og løbende vedligehold af ISO27001, NIS2, CISO opgaver, risikoanalyse, rådgivning om IT-sikkerhed ‘best practices’, projektledelse under eksterne audits, rådgivning om omlægning fra lokal hosting til cloud hosting (SaaS) og input til serviceaftaler og kontrakter.

Læs hele casen HER

Nordic Computer

Nordic Computer er en dansk virksomhed, der fokuserer på bæredygtige IT-løsninger. De specialiserer sig i at forlænge levetiden for IT-udstyr gennem vedligeholdelse og genbrug, hvilket bidrager til økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. De tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder vedligeholdelse og opfriskning af servere, lagerenheder og netværksudstyr. Med et stort lager af enterprise IT-hardware understreger de deres engagement i at reducere CO2-udledning og fremme bæredygtig udvikling i IT-sektoren.

Læs mere om Nordic Computer HER

Nordic Computer har i samarbejde med Leave a Mark udarbejdet deres første klimarapport i overensstemmelse med EU’s CSRD og ESRS E1-standarder.

Leave a Mark har bistået med udarbejdelsen af Nordic Computers første klimarapport i overensstemmelse med EU’s CSRD og ESRS E1-standarder.

Læs hele casen HER

Farpay

FarPay tilbyder en omfattende alt-i-én løsning, som primært fokuserer på fakturabetalinger, herunder både enkelt- og automatiske betalinger. Dette, samt en automatisering af regnskabet, er med til at sikre virksomhedens kunder en god betalingsoplevelse. Alt i alt sørger FarPay for at gøre det nemmere at administrere faktureringer og dermed fjerne noget af kompleksiteten vedr. betalingsløsninger. 

Læs mere om FarPay HER

Leave a Mark’s arbejde består i deltids CISO opgaver samt implementering af standarderne ISO27001 og ISO 27701. 

Læs hele casen HER

Alfa Omega

Alfa Omega klinikken er med til at skabe sundhed og balance i hverdagen hos danskerne. De tror på, at ens livskvalitet bliver større, når man er tilfreds med sit udseende. Derfor tilbyder de skræddersyede behandlinger, såsom filler, rynkebehandling, acne, mesoterapi mv., samt en forkonsultation og hudanalyse forinden.

Læs mere om Alfa Omega HER

Alfa Omega kontaktede os med et klart ønske om at blive D-mærke certificeret. Dette skyldes bl.a. at kunderne ville kunne se, at virksomhed tager ansvar om deres personlige informationer. Certificering vil vise at Alfa Omega lever op til kravene vedr. IT-sikkerhed og dataetik.

Læs hele casen HER