Samarbejdet

Virksomheden ProMark, der er en af verdens førende udbyder af tidsregistrering og Workforce Management, ønsker at IT- og informationssikkerhed skal være en aktiv del af deres forretningsstrategi. Læs mere om deres services HER


Det kickstartede et tæt og længere samarbejde mellem ProMark og Leave a Mark Consulting Group. Blandt andet fik ProMark en deltids CISO til rådighed, der hjælper med at implementere  og vedligeholde de internationale ISO standarder ISO27001, ISO27701 og ISO27017 samt implementere NIS2. Formålet med standarderne er i bund og grund enkelt. De beskytter nemlig ProMark’s værdifulde informationer, som eksempelvis persondata, og sikre virksomhedens robusthed.

Tilbud

Som en fast del af samarbejdet får ProMark hjælp til at varetage flere forskellige områder i virksomheden, herunder risikovurdering, implementering af politikker, procedure og kontroller samt dokumentation af IT-sikkerheden. 

Derudover sikres processer og arbejdsgange automatiseres i forbindelse med vedligeholdelse af de forskellige frameworks. Leave a Mark deltager ligeledes i kunde i kundemøder, og besvarelse af it- og compliance skemaer fra kunder.

resultatet

Resultatet har heller ikke været til at tage fejl af. ProMark har fået en endnu bedre balance mellem kvalitet, kontrol og forretning og en øget tillid hos deres kunder og samarbejdspartnere.

Læs mere om ProMarks ISO27001-Certificering HER

Promark siger…

“ISO27001 Certificeringerne betyder, at vi nu har et system i meget høj kvalitet, der sikrer den optimale data- og informationssikkerhed. Det er jeg er ret stolt af. Det var desuden en rigtig god løsning med en deltids CISO, som vi har haft tæt sparring med gennem hele forløbet, og som har sørget for at gøre processerne så enkle og effektive som muligt”Torkel Olrik, CEO i ProMark