Aftale med knowbe4

Vi har indgået partnerskab med KnowBe4 for at give dig adgang til en platform, der bedre kan håndtere de aktuelle IT-sikkerhedsproblemer med social manipulation, phishing og ransomware-angreb mv. 

Der tilbydes følgende services i samarbejde med KnowBe4:

  • Baseline test
    Baseline-test for at vurdere det procentuelle antal af dine brugere, der er tilbøjelige til at falde for phishing, gennem en simulering af phishing-angreb.
  • Awareness træning
    Træn dine brugere gennem et stort bibliotek af indhold til træning i sikkerhedsbevidsthed, herunder interaktive moduler, videoer, spil, plakater og nyhedsbreve. Automatiserede træningskampagner med planlagte påmindelse e-mails.
  • Se resultaterne
    Med rapportering, kan der viser resultater og grafer for både træning og phishing, klar til ledelsen.

 

Hvem er knowbe4?

KnowBe4 er en førende leverandør med over 60.000 kunder inden for sikkerhedstræning og simulated phishing-platforme. 

Ved at kombinere interaktiv træning med realistiske phishing-simulationer giver KnowBe4 virksomheder de værktøjer, de har brug for til kontinuerligt at forbedre deres medarbejderes sikkerhedsbevidsthed.

Aftale med knowbe4

I forhold til ISO27001, D-Mærket, ISAE3402, ISAE3000 samt andre sikkerheds relateret sikkerhedsstandarder, vil det altid være et krav at medarbejdere gennemgår awareness træning for at vedligeholde deres opmærksomhed på IT-sikkerheden.

Når en virksomheds ansatte gennemgår awareness træning formindskes risikoen for at de bliver snydt af f.eks. phisingmails, som er en markant cybertrussel, for alle virksomhedstyper- samt størrelser. Læs mere om implementering af ISO27001/27701 her.

Pris

Prisen afhænger af antallet af brugere, samt hvad den givne pakke skal dække over. En standard pakke med op til 25 brugere koster typisk 3900kr. inkl. opsætning af standard awareness og GDPR træning. Hvis du ønsker yderligere tilpasninger eller et tilbud, så er du altid velkommen til at kontakte os på +45 535 27000.

 

Ønsker du at læse mere om KnowBe4 og hvad de forskellige pakker dækker over? Klik her.