Samarbejdet

Den danske gazellevirksomhed FarPay drømmer om, at give deres digitale sikkerhed et skub fremad for at stå stærkere overfor kunder, konkurrenter og ikke mindst IT-kriminelle.


Vi startede samarbejdet med et indledende møde, så vi kunne finde ud af hvilken service, der passede bedst til lige præcis FarPays behov. Sammen fandt vi ud af, at det kunne være en fordel for virksomheden at ansætte en af vores CISO’er. Typisk har en mindre virksomhed som FarPay ikke behov for en fuldtids CISO og derfor blev det en deltids. 

En deltids CISO giver de samme kompetencer, som ved en fuldtidsstilling, med
med mulighed for at skrue op og ned efter behov. Vores CISO har derfor ansvaret for at implementere ISO27001 & ISO27701 samt rådgivning omkring FarPay’s vision, strategi og systemer for at sikre den allerbedste beskyttelse af FarPays IT-sikkerhed

Implementering af ISO27001, ISO27701

FarPay implementerer de to standarder ISO27001 og ISO27701 henover en periode på +12 måneder. ISO27001 skal styrke den generelle informations og IT sikkerhed og ISO27701 skal sikre privatlivsbeskyttelsen svarende til ISEA3000. 

FArpay siger…

”Vi kontaktede Leave a Mark Consulting Group, fordi vi havde et stort ønske om at blive endnu skarpere, når det kom til vores kunders digitale sikkerhed, og fordi det er blevet et konkurrenceparameter, hvor vi selvfølgelig ikke vil halte bagefter. Samarbejdet har været en fornøjelse hele vejen igennem, og vi er enormt glade for resultatet”Sámal Samuelsen, CEO i FarPay