ISO 27001 & ISO 27701 certificeret

Første virksomhed med udvidet certificering i datasikkerhed (ISO 27001 & ISO 27701)

Leave a Mark Consulting Group hjælper til dagligt virksomheder med at opnå en certificering i informationssikkerhed. Men nu har konsulenthuset taget sin egen medicin og har som de første i Danmark opnået en kombineret certificering af både virksomhedens almindelige datasikkerhed (ISO 27001) og den nye certificering i håndteringen af persondata (ISO 27701).

Det har været en lærerig proces, hvor alle informations flow og aktiver er vendt og risikovurderet, siger CEO i Leave a Mark Consulting Group, Helle Friborg:

”Med certificeringen er vi kommet hele vejen rundt om vores virksomhed og har samtidig fået en værdifuld indsigt i, hvordan man selv i mindre virksomheder kan få en stor økonomisk fordel ved en risikobaseret tilgang til sikkerhed. For der er mange penge sparet ved at undgå angreb, udfald eller nedbrud i forhold til it og informations-sikkerhed.”

Den nye tillægsstandard, ISO 27701, er en naturlig følge af udviklingen inden for GDPR. Men selvom mange virksomheder siger, at de har helt styr på deres håndtering af persondata, har ganske få en certificering, der beviser det. Og det er netop det, Leave a Mark Consulting Group føler sig fuldt kompetente til at hjælpe med nu, hvor de som de første har opnået den kombinerede certificering.  

”Det at have en informationssikkerheds certificering er ved at blive et nyt konkurrenceparameter for rigtig mange virksomheder. Så det handler ikke kun om at gøre sin egen virksomhed mere robust, det handler også om bundlinje,” siger Helle Friborg.

Certificeringen er varetaget af Nemko AS der er Norges største selskab indenfor certificering af informationssikkerhed og gælder i tre år hvor der årligt gennemføres opfølgningsrevision.

For flere oplysninger kontakt CEO Helle Friborg på 535 27000

Du kan se vores certifikater her ISO 27001 og ISO 27701