Samarbejdet

Copenhagen Economics, som oprindeligt startede i København, er i dag en verdensomspændende virksomhed, der opererer i Danmark, Sverige, Finland og Belgien. I takt med denne vækst, er nye og øvrige krav for deres informationssikkerhed blevet stillet, hvor vi skulle være med til at optimere deres IT-sikkerhed. 

Vi begyndte samarbejdet med et indledende møde, så vi kunne finde ud af hvilken service, der passede bedst til lige præcis Copenhagen Economics’ behov. Sammen fandt vi ud af, at det kunne være en fordel for virksomheden at ansætte en af vores CISO’er. 

Fordele ved en CISO

Fordelen ved en CISO for Copenhagen Economics er at de får de samme kompetencer, som ved en fuldtidsstilling, samtidig med at de altid har mulighed for at skrue op og ned efter behov.

Vores CISO fik derfor ansvaret for at iværksætte og vedligeholde CE’S vision, strategi og systemer for at sikre den allerbedste beskyttelse af CE’s informationssikkerhed. Læs mere om vores CISO-service her.

Implementering af IT-sikkerhed

Derudover fik Copenhagen Economics hjælp med at styrke deres informationssikkerhed. Som resultat af fokuset på data- og informationssikkerhed bidrager til en øget tillid hos kunderne.