Hvem er Leave a Mark Consulting Group?

Som navnet antyder, er det vores klare mål at efterlade et positivt og professionelt aftryk hos samtlige af vores kunder og bidrage til en sundere virksomhed.

Leave a Mark Consulting Group har mere end 20 års erfaring inden for data- og informationssikkerhed, og vi er vant til at færdes på alle niveauer i organisationerne og følge projekterne til dørs. Vores ambition er at være blandt de bedste i verdens på vores felt.

Siden vores administrerende direktør Helle Friborg i 2003 begyndte at implementere den første EU-forordning i Københavns Lufthavn, er det gået stærkt med at effektuere projekter inden for ledelse, data- og informationssikkerhed, så som IS027001 og GDPR.

Leave a Mark er ISO 27001 og ISO 27701 certificeret, du kan se vores certifikater ved at klikke på standarderne

CEO Helle Friborg

Leave A Mark Consulting Group

Interessen for Data og informationssikkerhed

Data er fremtidens byggesten, og i takt med at der indsamles mere og mere data vil værdien og brugen af data øges. Data er i dag understøttende for næsten alle former for produktion, og servicesydelser og jo bedre kvaliteten af data er, jo bedre bliver produktionen og servicesyderlserne. Fremtidens data bliver ligeledes et selvstændigt produkt som indsamles og handles virksomheder i mellem. I takt med at værdien af data øges er det vigtigt at vi tager beslutninger omkring vores risikovillighed og sikrer at vores interessenter har tillid til at ricisi håndteres på en ordentlig måde. Her kommer ledelsessystemet ind i spillet og bevarer fortrolighed, integritet og tilgængelighed på tværs af alle processer og systemer.
Lige netop  at sikre og øge kvaliteten af data er et område som er yderst interessant og som vi finder spændende at arbejde med, da det er her vi virkelig kan bidrage med at løfte en virksomhed til et højre niveau.